Line Sofie Bøtner Petersen

Kokkedal

Tilbage

Jeg er overbevist om at de fleste af os er for meget oppe i hovedet og for lidt i vores kroppe. Forstået på den måde, at vi ikke er særlig gode til at mærke efter hvad vores krop og sind fortæller os. Når vi ikke lytter til vores krop, kan det skabe en masse ubalancer både fysisk og psykisk. Derudover kan gamle vaner, mønstre og traumer have sat sig som ubalancer i din krop.

Jeg ønsker derfor at skabe fokus på dig og din krop. Det gør jeg med holistisk energiterapi og mentoring, som kan støtte dig og din krop tilbage i balance.

Min histore og min grobund for at gøre det her er, at jeg har lidt rigtig meget af migræne både gennem min barndom og i mit voksenliv. Derudover har jeg gået rundt i en stresset hverdag i mange år, bare kørt på autopilot, haft minus overskud og ikke ret meget energi. Ved hjælp af forskellig kropsterapi og personligt arbejde, er jeg nu kommet ud på den anden side med meget mere glæde, overskud, energi, kærlighed til mig selv og bevidsthed om hvad jeg og min krop har brug for, og den balance, kærlighed og bevidsthed synes jeg vi alle skal have, derfor brænder jeg for, at hjælpe dig til at finde ind til din kerne, så du kan blive en endnu bedre udgave af dig selv.

Du er altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og jeg vil elske at hjælpe dig og din krop videre til endnu mere ro og balance i krop og sind ❤️

Kys og kærlighed Line 🌺

Line Sofie Bøtner Petersen

Hvedevænget 51
2980 Kokkedal
Tlf: 29 92 63 64

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.