Lisa Tholstrup

Allingåbro

Tilbage

Min superpower er min stærke forbindelse til Jorden. Jeg har en rolig og tryg energi, som er et bærende element i mine behandlinger. Jeg skaber ro og flow i din krop, dit nervesystem og dit sind og hjælper dig derigennem med at finde hjem i dig selv. 

Jeg arbejder ud fra et holistisk synspunkt, som betyder at alle dele af dig hænger sammen og påvirker hinanden. Dine følelser, dine eventuelle fysiske smerter og dit mindset. For at skabe en varig positiv ændring, er det derfor nødvendigt at arbejde med hele dig. Det er det, jeg elsker ved den holistiske tilgang til mennesket. Når vi breder vores syn ud og inkluderer alle aspekter af livet, vil små ændringer og justeringer i flere forskellige områder af din livsførelse, skabe de store ændringer du drømmer om. Jeg kan hjælpe dig med at lægge en plan –og holde dig op på den, hvis det bliver svært. Det er nemlig kombinationen af mine behandlinger og dit eget indre arbejde, der vil rykke.

Når du kommer til en session hos mig, tager vi udgangspunkt i lige netop din udfordring. En session som hjælper dig med at finde hjem i dig selv, så du fra hjertet kan træffe de valg i livet, som er sande for dig. Vi taler om hvor meget udfordringen fylder i dit liv, hvor længe den har været hos dig og hvordan du ser dit liv i et positivt lys, uden den. På baggrund af dette, sammensætter jeg en behandling med de teknikker, der vil støtte bedst op om lige netop dig og din udfordring. 

Teknikkerne kan være:

 – Akupressur

 – Kranio Sakral Terapi

 – Zoneterapi

 – Massage evt. kombineret med cupping

 – Healing

 – EFT (Emotional Freedom Technique) og Tapping

 – Visualiseringer og guidede meditationer

 – Samtale 

Da jeg ikke kan lade være med, at finde nye område at dygtiggøre mig indenfor, bliver listen løbende udvidet.

Jeg ser, hører og mærker hvad dit system har brug for i situationen. Derfor vil hver session være helt unik og ikke kunne fastlægges på forhånd. Sessionerne kan indeholde samtale, behandling på briksen samt bevægelser, der støtter op om det vi har arbejdet med i sessionen, alt sammen tilpasset dig.

Mine behandlinger er blide –også massage og zoneterapi- men ikke mindre virksomme af den grund. De er fyldt med blid healende energi, som sendes kærligt og nænsomt ind i dit system.

Jeg behandler både babyer, børn og voksne og kommer gerne ud til dig, hvis du af en eller anden grund, har svært ved at komme til mig i klinikken.

Kærligst
Lisa

 

Klinik på Djursland
Langgade 56
Vivild
8961 Allingåbro
Tlf: 61682888

lisatholstrup@gmail.com

Instagram: @lisatholstrup

Facebook: Holistisk Energiterapi v. Lisa Tholstrup

Lisa Tholstrup

Langgade 56
Vivild
8961 Allingåbro
Tlf: 61 68 28 88

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.