Madeleine Mainz

Ballerup

I vores travle hverdag, glemmer vi ofte at lytte til os selv og de signaler kroppen sender. I min praksis tager jeg udgangspunkt i dig og din historie. Jeg lytter til dig og sammen finder vi ud af om du har brug for en fysiurgisk eller alternativ behandling, alt efter hvad din krop fortæller. Holistisk betyder at se helheden og jeg ser derfor på dig som helt menneske. Min fornemste opgave, er at ”samle brikkerne” for dig, sådan at din energi bliver intakt og du føler dig hel igen.

Med afsæt i min faglige- og praksis erfaring, behandler jeg med viden og intuition for den enkelte. Jeg bruger behandlingsformer som energiterapi, fysiurgisk massage, cupping, meridianbanemassage, akupressur, samt zoneterapi.

Står du et sted i dit liv hvor det hele er uoverskueligt, men du har svært ved at sætte en finger på hvad det er? Trænger du til ro og genfinde din balance i krop og sind? Er dine muskler trætte og ømme? Har du brug for at få løsnet op, fysisk eller mentalt? Ring eller skriv til mig, så finder vi sammen den behandling der kan hjælpe dig bedst!

Aller kærligst

Madeleine

Madeleine Mainz

Gl. Rådhusvej 54, 1. Th
2750 Ballerup
Tlf: 26 82 94 07

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.