Mette Friis Søgaard

Varde

Hej, dit dejlige menneske

Mit navne er Mette Søgaard og jeg er uddannet holistisk energiterapeut ved Katrine Birk i Oktober 2017.

Jeg bor lidt uden for Varde i naturskønne omgivelser, så når du rejser dig fra briksen, kigger du ud over åbne marker og en gang i mellem kigger der et rådyr, eller en hare frem.

Jeg er gift med Kenneth, og sammen har vi 2 dejlige børn fra Feb. 12 og Jan. 15.

Jeg blev i 2012 uddannet pædagog, men kunne efter nogle år mærke, at jeg brændte for at få mit eget sted, og at det skulle være alternativt. Pludselig dukkede Katrines uddannelse op på min facebook, og jeg var ikke i tvivl om, at det var den vej jeg skulle gå.

I løbet af uddannelsen fandt jeg hurtigt ud af, at jeg brændte for at hjælpe meget bredt og at min hjælp skulle være fra “før baby til efter baby”. Altså brænder jeg for at hjælpe DIG med at blive gravid, hjælpe dig under graviditeten, når den skønne baby er kommet til verden og efterfølgende hjælpe både dig og baby i tiden efter fødslen. Derfor, er jeg også gået i gang med overbygningen til “Tryk og glad baby og børnebehandler”.

Jeg holder blandt andet fertilitetsworkshops, hvor i lærer lækre akupressur punkter til at øge fertiliteten og får ro i sindet, laver dejlige intuitive bevægelser som løsner op for bækkenet og til slut bliver i guidet igennem og thetha healing, hvor i får mulighed for at få alle tankerne skubbet væk. 2. gang vi mødes, snakker vi alle jeres følelser igennem, og vi vil sammen lave ”EFT” hvor de uhensigtsmæssige følelser kan komme på afstand.

MEN, Hvis du ikke er dér i livet, hvor graviditet og småbørn er aktuelt, er du selvfølgelig ALTID velkommen alligevel.

Klinikken er for mig et frirum hvor alt kan lade sig gøre. Det samme ønsker jeg for dig, når jeg byder dig velkommen inden for. Hos mig kommer DU i centrum, og alle følelser er tilladte. Vi sammensætter sammen en behandling som passer til din unikke person. Hvad enten du kommer for at få ro i sindet, få styr på maven, eller måske en skulder der driller. Jeg sammensætter alle de dejlige teknikker jeg har lært, som fx, akupressur, cupping, Kranio sakral terapi og healing.

SÅ, hvis du trænger til en kærlig stund for dig selv, så er du altid velkommen her hos mig.

Tak fordi du læste med – jeg glæder mig til at høre fra dig ♥

Mette Friis Søgaard

Lerpøtvej 96
6800 Varde
Tlf: 28 88 60 26

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.