Førstehjælp til baby med ondt i maven og forstoppelse

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog “Førstehjælp til maven”

Advarsel: Du risikerer en eller flere mega lortebleer!

Hvis du er forælder til en lille nuttet baby, så kender du sikkert til problemer med forstoppelse, mavekneb, luft i maven og andre former for mavepine.

De fleste babyer har nemlig altid på et tidspunkt problemer med disse ting, da deres tarmsystem ikke er fuldt udviklet lige når de bliver født.

Og det er ikke sjovt at se sin søde lille baby have ondt i maven!

Det fede ved det er – at det faktisk er super nemt at gøre noget ved forstoppelse!

Du kan nemt give babyzoneterapi, uden at du behøver pakke puzletasken sammen og trave ud af døren for at finde en zoneterapeut.

I denne gratis videoguide med førstehjælp til din baby, viser jeg dig hvordan du let kan behandle mod forstoppelse, mavekramper og luft i maven. Faktisk virker det også mod diarré og alle andre mave/tarm lidelser din baby måtte have.
Og så er det altså skide effektivt – bogstavelig talt! 

Men dette er kun en lille lorte smagsprøve. Du har nemlig muligheden for lære babyzoneterapi helt prof!

Jeg har samlet de bedste tips og tricks, fodzoner, akupressurpunkter der vil hjælpe din baby til at få et sundt og velfungerende tarmsystem. Kurset foregår online, i dit tempo, og vil sammenlagt tage dig 2,5 time at fuldføre.
Læs mere om babyzoneterapi kurset her

Læs også hvad andre forældre siger om denne videoguide og babyzoneterapi kurset:

Mitzi Christine Nielsen: “Jeg har brugt din video “Førstehjælp til ondt i maven”, og der gik ikke 15 min. Før der var gang i maven, og fra den dag brugte jeg punkterne dagligt i små 14 dage og trykkede mellem 15-30 sek. På hver punkt. Har ikke tappet/trykket ret hårdt. 9 ud af 10 gange var der gevinst i bleen, så det var en kæmpe lettelse endelig at finde en løsning på Christophers maveproblemer..”

Lotte Holmstrøm: “Vi har haft stor glæde af din video guide med punkter til mavekneb.
Var lidt skeptisk til at starte med, men vi er overbeviste nu.
Din video har helt sikkert sparet os for frustationer og vores guldklump for mavesmerter.
Tak :-)”

Marianne Bak: “Jeg har brugt din video mod dårlig mave rigtig mange gange og det virker rigtig godt
Når jeg har haft forstoppelse og sidder på toilettet er det råd med at gnide på siden af låret rigtig effektivt ca 3 minutter så er der fang i maven igen bruger den lige nu på mit lille barnebarn som også døjer lidt med maven”

Lærke Falster: “Da min søn var et par måneder, havde han så meget mavekneb, og jeg var så frustreret, fordi jeg ikke kunne gøre noget. Så så jeg jeg din video om mavehjælp, som jeg brugte, hver gang jeg ammede min søn – først den ene side på det end bryst og så det andet. Det hjalp enormt på luften!
– Tusinde tak for det!”

Luise Skovsø Jensen: “Det var super skønt at kunne finde hjælp i dine rigtige gode videoer.. her var det især den med punkterne til ondt i maven.. De har flere gange reddet os herhjemme
Anbefaler dine videoer, vidt og bredt til alle jeg kender”

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.