Hjælp din baby til at sove bedre med zoneterapi

Tilbage

Velkommen til denne video guide, hvor jeg viser dig hvordan du kan få din baby, barn, eller dig selv til at sove bedre og falde nemmere til ro. Ved at bruge punkterne og zonerne fra denne guide går du ind og afstresser nervesystemet.

Cecilie W. Nielsen “Tak Katrine. Vores Christopher har haft svært ved at falde til ro i flere uger hver aften. Men sidste uge faldt vi over din video, og det har hjulpet vildt godt. Han bliver helt rolig og slapper af under og efter zoneterapien. Vi sover om natten, og kan slappe af om aftenen. Vi siger kæmpe tak for hjælp til en mere harmonisk familie.”

Jannie Larsen “Det virker helt vildt godt, er forbløffet over sådan en hurtig effekt. De burde afspille denne video på fødegangen så alle forældrene lærte teknikkerne og blev sparret for en masse søvnløse nætter!”

Amanda Rasmussen “Denne video har lige reddet min nat. Lille Silke på 3 mdr. har skreget hele aftenen og natten. Til sidst google jeg efter tips og trick og fandt din video – 5 minutter efter faldt hun endelig i søvn…Jeg siger TAK og GODNAT”

 

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.