Sådan forebygger og lindrer du forkølelse og snotnæse

Tilbage

Uanset om dit barn ér forkølet, eller om du gerne vil forebygge, så kan du bruge metoderne i videoen.

Punkterne bygger på ældgammel kinesisk viden fra zoneterapiens og akupunkturens verden. Denne måde at behandle mod forkølelse og forstoppet næse er blevet brugt i flere tusinde år, og har hjulpet utallige mennesker verden over.

Punkterne mod forkølelse kan benyttes til alle aldre, men er især populært til babyer og børn. Babyer og børn er nemlig så fine og rene i deres energisystem, at de tager lettere imod behandlingen, end mange voksne gør.

Derfor kan man som forældre opnå kæmpe resultater, ved at kaste sig ud i at behandle, selvom man ikke er uddannet zoneterapeut eller akupunktør.

Du kan med fordel benytte dig af disse punkter ca. 5 min. dagligt som forebyggelse, eller 15 min. hvis dit barn ér forkølet. Du kan også sagtens gøre det længere tid, hvis du lytter efter dit barns signaler.

Barnet ved instinktivt hvornår det har fået nok, og vil trække sig væk på en lidt mere insisterende måde, når du bør stoppe.

Hvis dit barn ligger helt roligt og tager imod, kan du bare blive ved.

Det er helt normalt at børn i perioder, ikke gider sidde stille og få behandling. Her gælder det om at være lidt kreativ.

Hvis i er to, kan den ene underholde med en bog, eller yndlings legetøjet, mens den anden giver behandling. Behandlingen kan også gives mens barnet sover.

Du vil finde meget mere info om punkterne og måden at behandle på, i bogen “Tryk og glad”

Rigtig god fornøjelse 🙂

 

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.