Sådan lindrer, fjerner og forebygger du mod hoste!

Tilbage

Gratis mini e-bog kan downloades snart

I denne videoguide lærer du hvordan du kan hjælpe din baby, barn, dig selv eller andre, når der er hoste, hosteanfald, astmatiske lidelser og forkølelse.

Det er altså en super god hjælp mod hoste, som du kan bruge både forebyggende, eller når dit barn eller du selv hoster rigtig meget.

God bedring 🙂

Sophia Knudsen “Min søn var forkølet og fik hosteanfald mit om natten. Seriøst han hostede over en time uafbrudt. Jeg sad desperat på google og søgte efter hjælp mod hoste, og så dukkede din video op. Det stoppede efter 2 minutter. I dag giver jeg ham stadig, men hans forkølelse og hoste er meget bedre. Tak Katrine.”

Helle Kiel Hauglund “Hendes vejrtrækning blev i løbet af to timers on / off nusning af områderne under tæerne væsentlig roligere og mindre besværet. Hendes nat blev roligere. Hendes feber er faldet, og der har været lidt af vores lille Sigrid tilbage her til morgen.”

Hannah Læssøe “Jeg har reddet mig en gang influenza kombineret med en ordentlig snotnæse og hoste. Jeg har primært brugt det punkt på pegefingeren du har vist billede af og allerede her på 3. Dagen har jeg det markant bedre. Det har endda hjulpet på bedre nattesøvn hvor hosten har været minimal. Siden jeg blev sløj har jeg masseret min 4,5 mdr gamle datter under fødderne for at forebygge smitte og hun er indtil videre gået fri.”

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.