Boost din sexlyst med zoneterapi og akupressur

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog "Boost din sexlyst" her

Manglende sexlyst er til stor frustration for mange kvinder, fordi vi tror at vi ”bør” være i stand til både at have et fuldtidsjob, børn, fritidsinteresser, aktivt fitnessmedlemsskab, en masse venindeaftaler OG en sexlyst, som kommer helt af sig selv. Men det er dæleme svært at have en spirende sexlyst, hvis vi lever et alt for travlt liv.

Der kan også være enormt meget tabu forbundet med manglende sexlyst, og man kan som kvinde nemt komme til at føle sig helt forkert, hvis lysten ikke kommer af sig selv. Du er IKKE forkert. Du er perfekt. For mig handler sexlyst om at være åben rent seksuelt. Når vi har lukket ned for vores seksuelle energi, går vi glip af en masse liv og nydelse, og derfor kan det være fantastisk for os at åbne igen.

Der kan være mange grunde, til at vi lukker ned for vores seksuelle energi og power. Livet med børn, rengøring og leverpostej er en typisk årsag til, at vi lukker ned. Men skam over sex, tabu omkring hvad vi kan lide og ikke lide, seksuelle traumer og overgreb kan også gøre, at vi lukker os. Uanset hvorfor du måske har lukket ned for en del af din seksuelle energi, kan dette program støtte dig selvkærligt i at åbne for den igen. 

Denne videoguide handler ikke om, at du skal leve op til en samfundsnorm om, at du bør have lyst konstant. Det handler om at føle dig åben seksuelt, så du kan få mest muligt ud af livet.

Din seksuelle energi handler ikke kun om at dyrke en masse hed sex, onanere og have supermeget lyst. Der ligger nemlig også en masse livsenergi, livsglæde, skaberkraft, handlekraft og power i den seksuelle energi. Følelsen af at være forbundet til vores underliv, have flow i underlivet, vores kerne og vores rod kan få os til at stå stærkt i os selv, være gode til at sige til og fra, og få skabt en masse fantastiske resultater. 

Videoguiden kan også støtte dit underliv og hjælpe dig, hvis du døjer med smerter, svamp, kløe og lignende. Du sender simpelthen en masse energi til dit underliv, hvilket virker healende på de problemer, du nu engang har.

Hvis du har oplevet overgreb, kan du opleve, at en hel masse følelser vil dukke op, når du begynder at vække din seksuelle energi igen. Vær derfor forberedt på at gå ind i en healingsproces, hvor det også kan være utrolig godt at få hjælp af en fagperson på sidelinjen – en psykolog, sexolog, breathwork-terapeut eller Holistisk Energiterapeut – alt efter, hvad der føles rigtigt for dig.

Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”. Her finder du endnu mere hjælp til at mærke lysten til livet. Du er en gudinde, fyldt med sensuel og feminin power.

Kærlighed og feminin power til dig!
Knus fra Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.