Tryk & Glad Kvinde

Tilbage

Hjemmebehandling, der kan give dig ro, hormonel balance, feminin styrke, stærkt helbred og indre power

Lær, hvordan du gennem zoneterapi og akupressur selv kan trykke dig fri for menstruationssmerter, fertilitetsproblemer, træthed, stress, oppustet mave, PMS, manglende sexlyst, svækket immunforsvar, stofskiftelidelser, oppustet mave, gener i overgangsalderen og alt det andet, som mange kvinder døjer med på et eller andet tidspunkt i deres liv.

Tryk & Glad kvinde giver dig et samlet leksikon over kvindekroppens zoner og punkter, som du kan hjælpe dig selv med hele vejen fra teenageårene til pensionistlivet. Du bliver guidet udførligt gennem de zoner og punkter, der kan skabe lindring, og du får dermed en lang række skønne redskaber til at behandle dig selv hjemmefra.

Tryk & Glad kvinde er den første bog til voksne (kvinder) fra bestseller-serien Tryk & Glad, som har hjulpet tusindvis af forældre og deres babyer til bedre søvn, gladere mave og mere velvære. Tryk & Glad kvinde bygger videre på bog-seriens lettilgængelige og overskuelige univers. Du kan vælge at læse hele bogen igennem eller bruge den som opslagsværk. Når du døjer med kvinderelaterede gener/ubalancer, slår du blot op på det program, som kan hjælpe dig, og starter behandlingen med det samme.

Bogen erstatter ikke nødvendigvis professionel behandling, men den er uvurderlig som støtte i hverdagen og til at supplere anden behandling med. Og så er den også med til at give kvinder poweren tilbage over deres egen krop ­– for hvorfor finde sig i gener hver eneste dag, hvis man med kærlige tryk kan lindre dem selv?

 • Bestil hos Saxo

  dkk 299
  Bestil
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

  2 anmeldelser hos SAXO

Andre bøger

Mere
Tryk & gladMere
Tryk & glad BabymassageMere
Tryk & glad BabymaveMere
Tryk & glad BabysøvnMere
Tryk & glad GodnatlæsningMere
Tryk & Glad KvindeMere

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.