Døjer du med hedeture i overgangsalderen? Hjælp dig selv med zoneterapi og akupressur

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog "Døjer du med hedeture i overgangsalderen?"

Der kan være mange gener forbundet med at indtræde i menopausen, også kaldet overgangsalderen. Det kan være utroligt hæmmende for både for parforholdet, arbejdslivet og den indre ro.

I overgangsalderen er kroppens ægceller ved at slippe op, og hormonerne arbejder anderledes end før. Vi har ikke ægløsning på samme måde som tidligere, og der bliver dannet færre kvindelige kønshormoner. Det er altså en utrolig sårbar periode for kvindekroppen, og der skal ikke meget til, før det giver store udsving i hormonerne.

Derfor kan du ofte som kvinde i overgangsalderen komme til at opleve nogle ubehagelige symptomer. Mange kvinder oplever især hedeture, men også gener som hovedpine, hjertebanken, blærebetændelse, manglende sexlyst og smerter i underlivet kan forekomme i overgangsalderen.

I denne videoguide kan du lindre og forebygge mod de hedeture, du måske kan opleve i din menopause og som kan være rigtig udfordrende eller besværlige for dig. Jeg håber, du vil bruge denne guide ofte, så du kan opleve et større overskud til at være i denne periode af dit liv med større nydelse og selvkærlighed.

Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”. Det er en supergod ide at kigge i bogen (og i de øvrige videoguides her på siden) for at finde supplerende programmer, for her kan der være guld at hente til at lindre andre af de typiske kropslige reaktioner under menopausen.

Ønsker dig alt det bedste
Kram fra Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.