Oppustet mave? Kærlig hjemme-guide med zoneterapi og akupressur, som kan hjælpe din dejlige mave

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog "Er din mave oppustet?" her

Vores dejlige mave har meget med vores velvære og balance i kroppen at gøre. Hvis maven er oppustet og gør ondt, kan det påvirke vores humør og energiniveau. Du kender sikkert følelsen af at føle dig hæmmet og begrænset, hvis maven driller – det er der hjælp mod i denne videoguide.

Maveproblemer kan, ud over at gøre ondt, også føre til træthed, da kroppen bruger så meget energi på at få maven i balance igen. Så denne guide er virkelig din maves ven!

Mave-tarm-systemet har også indfl ydelse på vores psykiske velvære Hvis vi har en dårlig tarmflora, kan det påvirke dannelsen af vores lykkehormon, serotonin, og føre til depression og angst. Hvis du døjer med noget af dette, kan du altså med fordel behandle med denne guide, da punkterne også støtter opbygningen af en god tarmflora.

Overbekymring, stress og andre psykiske gener kan også nemt sætte sig i maven som ubehag og ubalance Du har måske selv prøvet f eks at få tynd mave eller forstoppelse, hvis du skulle til eksamen eller var nervøs for noget andet? Ved at massere her hjælper du din mave med at forløse de følelser, som nemt kan påvirke maven.

Derudover vil en sund tarmflora hjælpe, til at overskydende østrogen udskilles bedre, hvilket har stor betydning for vores hormonelle balance og velvære. Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”.

Din mave elsker i øvrigt at blive elsket af dig, talt pænt til og få en masse kærlig opmærksomhed. Maaaaange kvinder har tendens til at være sure på deres maver Skal vi ikke bare i selvkærlighedens navn stoppe det og gå i gang med at massere?

Ønsker dig og din dejlige mave en masse kærlighed!
Kram fra Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.