Overspiser du? Sådan kan du bruge akupressur og zoneterapi til at hjælpe dig selv

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog "Overspiser du?" her

Det kan være enormt belastende for kroppen, hvis du har tendens til at overspise eller spise alt for lidt. Denne videoguide er lavet for at hjælpe dig med at mærke din dejlige krops behov tydeligt, så du hverken spiser for lidt eller for meget.

Overspisning kan være super ubehageligt, gøre ondt i maven, og give en følelse af ikke at kunne styre sig selv. Når vi spiser for meget mad, kan det give en enorm følelse af tunghed, og vi kan blive supertrætte, fordi kroppen skal bruge så meget energi på at nedbryde maden. Hvis vi spiser for lidt, kan vores krop mangle næring, og vores blodsukker kan svinge op og ned, hvilket f.eks. kan føre til ustyrlig sukkertrang. Det handler om at finde en balance, og det får du støtte til i denne guide.

Når det kommer til ustyrlig sukkertrang, handler det ikke om den chokolade, du spiser fredag aften, eller den kage, du nyder nu og da. Jeg taler om den der følelse af, at kroppen bliver overtaget af et ukontrolleret sukkermonster, som spiser fem stykker kage, stjæler barnets slik eller går på rov i køkkenet kl. 22 for at finde et sukkerfix.

Det handler ikke om, at du skal være helt kontrolleret og aldrig må spise sukker eller søde sager. Det handler om at støtte din krop til balance og afhjælpe den ubehagelige følelse af ikke at kunne styre det.

Jeg vil også gerne understrege, at det her ikke handler om, at du ved at spise mindre sukker skal leve op til nogen kropsidealer. Alle kroppe er forskellige og dejlige, uanset om de har smalle, bløde eller brede hofter! Det handler derimod om, at du skal have det skønt og frit i din krop og ikke føle, at du bliver kontrolleret af mad og sukker

Lad selvkærlighed og frihed være motivationen for dit sukkerindtag og din appetit. Du fortjener alt det bedste i livet! Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”.

Kæmpegod og selvkærlig, appetitregulerende trykkefornøjelse!
Kys fra Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.