Smerter og gener i underlivet? Hjælp dig selv hjemmefra, med zoneterapi og akupressur

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog “Smerter og gener i underlivet”

Skab balance i dit underliv med zoneterapi og akupressur hjemmefra

Det kan være enormt frustrerende, hvis du døjer med fx. smerter, svamp, kløe eller tørre slimhinder i underlivet. Det er både ubehageligt, nogle gange ulideligt i det daglige, og så kan det blive smertefuldt at have sex.

Ved at fokusere roligt og kærligt på dig selv i nogle minutter hver dag og trykke på de rigtige zoner, kan du sende en masse energi til dit underliv og derved hjælpe det til en bedre balance og færre smerter. Du kan bruge guiden til alle slags smerter og gener, der er relateret til underlivet. I videoen her guider jeg dig til, hvor og hvordan du skal trykke.

Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”. Her finder du endnu mere hjælp til hormonbalance og hjælp til at lindre det fysiske ubehag din PMS måske frembringer.

Rolige og kærlige knus fra
Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.