Tankemylder? Skab ro i sindet med lækker zoneterapi og akupressur hjemmefra

Tilbage

Download den tilhørende gratis e-bog "Har du tankemylder?" her

Virkelig mange af os lever et alt for travlt og stresset liv, som kroppen kan have rimelig svært ved at følge med i. Det kan skabe søvnproblemer, stress, tankemylder og alt sådan noget i den dur. Denne videoguide giver dig rooooooooo i krop, sind og sjæl. Det er en sammensætning af de allermest beroligende punkter og zoner, som simpelthen skal hjælpe dig med at slippe tankemylderet og mærke meget mere ro.

Når vi er småstressede, har vi tendens til at spænde op i kroppen. Ikke kun i muskler og andre synlige steder; alle dine organer, hormoner og indre processer vil også blive påvirket. Når vi er småstressede, er det som om, vores sind også spænder til. Det er svært at tænke klart, og vi kan føle os udmattede og ude af stand til at tænke ordentligt.

Når vi er stressede, bliver vi typisk også mere trætte. Vi kan godt føle, at vi får energi af at være i en stresstilstand, men på den lange bane vil stress spise af kroppens energi og gøre os trætte, udmattede og udkørte.

Ro i krop og sind giver os en hel masse velvære på så mange planer af vores liv. Både fysisk og mentalt. Du har virkelig fortjent det her!

Du kan nærmest se den her guide som en grundguide. Det skyldes, at lige meget, hvad kroppen eller sindet døjer med af spændinger og ubalancer, vil vi altid have gavn af at få ro på, da kroppen dermed meget bedre kan heale sig selv. Når du er rolig og afslappet, er du også mere til stede i dit liv, du er mere nærværende, og du får meget mere ud af livet. Ud over punkterne og zonerne i denne guide kan du finde en masse mere hjælp i min bog “Tryk & Glad kvinde”.

Jeg ønsker dig en rolig, kærlig og helt igennem fantastisk rolighedsstund med dig selv – husk nu virkelig at nyde det her, vær til stede og mærk roen sprede sig i alle dine celler.

Rolige knus fra Katrine

 

Sådan gør du:

Tryk og massér gerne hvert punkt eller zone i cirka 1-3 minutter, men mærk altid efter, og hvis det ikke føles rart, stopper du bare før. Hvor hårdt du skal trykke, kommer an på, hvad der føles rart for dig, og nogle kan bedre lide hårde tryk, andre har brug for blidere tryk. Hyppighed af behandling afhænger af hvor stort dit behov er. Husk, at punkter og zoner sidder på begge sider af kroppen. I bogen ‘Tryk & Glad Kvinde’ kan du i øvrigt læse mere mere om, hvordan du udfører behandlingen allerbedst for dig, finde mange flere punkter og zoner, samt få dybere vejleding om hvordan, hvor ofte, hvor længe osv.

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.