Joan Carstensen Dantoft

Bremdal, Struer

Kære dig, der læser dette!

Jeg hedder Joan Carstensen Dantoft og er indehaver af Hjertekernen❤️

Min grundtanke er, at vi alle er i stand til at heale og støtte os selv og andre gennem vores kroppe. Jeg er fuldstændig fascineret af hvordan vi kan hjælpe vores system af med blokeringer, fysiske skavanker, psykiske sår og ubalancer.

Jeg er virkelig passioneret omkring at hjælpe andre. At se det hele menneske på det fysiske og psykiske plan. Min fineste opgave er at hjælpe dig med at tune ind og mærke efter hvad lige netop du har brug for- for at stå i mere klart lys, afbalanceret og med en dyb følelse af frihed.

Værktøjerne er enkle men enormt virkningsfulde.

Jeg bruger:

  • Akupressur
  • Cupping
  • Eft
  • Kranio sakral
  • Zoneterapi
  • Intuitiv bevægelse
  • Healing
  • Jeg sammensætter så alt passer til DIG🎯

Jeg rummer alle mennesker med accept og anerkendelse. Nøgleord er tillid og tryghed.

Jeg vil støtte og guide dig på en kærlig måde i din rejse hjem til dit hjerte hvor du mærker grundfølelser som ro, styrke, glæde og mere lethed.

I 2017 er så mange omkring mig ramt af sygdom, angst, stress og diffuse smerter. Travlhed, hæmmende overbevisninger, tunge uforløste følelser kan virkelig vælte folk omkuld. Når vi ikke lytter til kroppens signaler begynder kroppen at støje og larme. Det kan være hjertenbanken, hovedpine, træthed, svimmelhed osv. Gennem krops behandling kan vi forløse disse blokeringer/stagnationer- så du igen for flow i krop sind og sjæl.

Alle tanker, vi tænker giver os en følelse i kroppen, som er et resultat af den måde, vi er i verden på🙏🏻

Jeg vil ydmygt og varmt tage imod dig i min klinik. Her er husrum og hjerterum.

JEG BEHANDLER PÅ FALKEVEJ 12, BREMDAL

Er du i en virksomhed, der kunne bruge et grundkursus i akupressur til egen behandling, et online materiale til mere kropsbevidsthed eller i en mødregruppe, hvor I kunne tænke jer at få mig på besøg for at vise zoneterapi/akupressur til de små babyer – så giv mig et kald.

ALT ER MULIGT ❤️

Kærlige hilsner Joan

Joan Carstensen Dantoft

Falkevej 12, Bremdal
7600 Struer
Tlf: 31 63 83 55

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.