Holistiske energiterapeuter

Sjælland & øerne

Stella Dea

Køge

Jeg arbejder med alle kroppens energier. Alle de systemer af ren energi, som løber på kryds og tværs i kroppen. Men jeg benytter også al den healende energi som er helt gratis og tilgængelig. Energi flyder mellem os og i os alle hele tiden.

Se profil

Sara Oxenvad

Valby

Dybdegående Healende Energibehandlinger. Ro, blidhed, fordybelse - få mere energi og balance i livet. 1:1 sessioner & forløb. Det kan nogen gange være de helt små ændringer, der kan gøre den helt store forandring.

Se profil

Sanja Ayu

Birkerød

Velkommen til Din Magiske Krop - Organmassage og Holistisk energiterapi. Jeg har min klinik i dejlige Living Studios Yoga-studio i Birkerød. Vil du forandre noget i dit liv, så vil jeg med glæde støtte og hjælpe.

Se profil

Pernille Møller Poulsen

København N

Jeg guider dig til et liv fra hjertet, hvor du mærker og lytter til kroppens budskaber. Hvor du er i kontakt med dig selv og kan mærke, hvad dit hjerte længes efter. Så du frit kan være dig. Jeg støtter dig hele vejen i din proces.

Se profil

Michala Sødequist

Gadstrup

Alt er energi ♥ Og derfor elsker jeg at hjælpe mennesker med simple, blide og kærlige energibehandlinger. Behandlinger, hvor alt er godt, og hvor du kan finde ro. Intuitivt formidlet fra mit hjerte til dig. ♥ Michala

Se profil

Mette Yde

Næstved

Jeg hjælper dig med at få flow og balance i din krop og dit liv. Kroppens systemer afbalanceres, beroliges og hjælpes til helbredelse. Stagneret energi frigøres, og du kan undgå sygdomme. Du modtager den behandling som DU har brug for.

Se profil

Maria Moon

Holbæk

Jeg møder alle mine klienter fra hjertet med masser af omsorg og kærlighed lige præcis dér, hvor de er og som de er, når de kommer til min klinik, dermed tilpasses behandlingen til klienten. Jeg brænder for at opløfte mennesker.

Se profil

Madeleine Mainz

Ballerup

Jeg er her for dig som har brug for at komme tilbage i din krop og mærke dig selv. Min fornemste opgave, er at ”samle brikkerne” for dig, sådan at din energi bliver intakt og du føler dig hel igen ♡ Aller kærligst Madeleine

Se profil

Kathrine Porskjær

Søborg

Din krop - dine muligheder. Det handler om dig og du kan ikke have det for godt! I mine hænder er det dig, det handler om. Jeg vil glæde mig til at modtage dig i Søborg.

Se profil

Katerina Jermilova Knudsen

København K

Jeg tilbyder afbalancerende energibehandlinger i min klinik 'HarmoniZonen'. Behandlingen centrerer sig om DIG, hvor jeg følger min intuition og mærker, hvad din krop fortæller mig. Så dit system naturligt kan helbredes.

Se profil

Karen Venge

Ruds Vedby

Velkommen til Hjertekompasset ❤️ I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i, hvad der fylder mest for dig. Fysisk som psykisk. Når du træder ind ad døren hos mig, er alt ok - virkelig ALT! Du er hjertelig velkommen.

Se profil

Ida Malelo

Nexø

Har du lyst til at føle dig mere fri? Har du brug for et pusterum hvor du bliver mødt uden fordømmelse, men med åbenhed og ro? Er du klar til at give slip på det der ikke nærer dig? Hos mig får du det, du har brug for ♥ Ida Malelo

Se profil

Heidi Nielsen

Nykøbing Falster

Ønsker at skabe hjerterum, at plante et frø i dit hjerte og nære det med fuld opmærksomhed og kærlighed. Se det spire og vokse. Alle svar ligger for vores fødder, det er blot at åbne hjertet og lytte efter.

Se profil

Emma Jensen

København Ø

Få boostet din selvkærlighed, dit immunsystem, din energi og dit kropsflow. Min hjertemission er at guide kvinder til at genfinde deres glemte ressourcer. Mine behandlinger er tilpasset lige præcis DIG ♥

Se profil

Cornelia Castella

Herlev

Kroppen prøver at fortælle dig noget, gennem de ubalancer du oplever. Sammen går vi på opdagelse i hvilke budskaber der er til dig og hvor du har brug for, at være ekstra opmærksom ❤️ Jeg mærker, hvad du har brug for.

Se profil

Christina Vixø

Solrød Strand

Velkommen til FLOW ♡ Hos mig er en Energibehandling en blid og hjertevarm behandling, hvor vi kommer flere lag ned i din krop og i dit sind. Jeg behandler de ubalancer, der blokerer i dit system. Kæmpe kram Christina

Se profil

Bianca Mamburay

København SV

Velkommen i flamingo universet💕🔮 Jeg ønsker, vha min passion for at give omsorg, intuition, fantastiske teknikker og nærvær, hjælpe din krop og dit sind - i lige præcis det tempo der er behov for ❤️ Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

Se profil

AC Westergaard

Stege

Velkommen til AC frisør og kærlig energi ❤️ Jeg følger min intuition og ønsker at bringe din krop og sjæl balance og harmoni og afslappethed. Lad mig mærke, hvad vi skal sammen. Ring eller kig ind og vi finder en tid.

Se profil

Jylland

Sussie Kirkegaard Nielsen

Horsens

Jeg tilbyder hjertelige, intuitive og holistiske energibehandlinger og bruger teknikker indenfor zoneterapi, akupressur, meridianmassage, cupping, intuitiv tapping, kinesiologi, kranio sakral terapi, EFT, intuitiv bevægelse og Access Bars.

Se profil

Signe Nielsen

Østbirk

Jeg elsker at arbejde med energibehandlinger, hvor man kan opnå store forandringer på en blide og kærlig måde. Jeg tager udgangspunkt i dig, derfor er to behandlinger aldrig helt ens, men fyldt med energi, kærlighed og ro.

Se profil

Mette Friis Søgaard

Varde

Velkommen til Livets hjerterum ♥ Hos mig kommer DU i centrum, og alle følelser er tilladte. Vi sammensætter sammen en behandling som passer til din unikke person. Jeg glæder mig til at høre fra dig ♥

Se profil

Kira Steensgaard

Skive

Jeg møder lige præcis DIG, hvor du er, og hjælper dig, gennem samtale, energibehandling og forskellige teknikker, med at slippe det, som forhindrer dig i at være i balance med dig selv. Sammen finder vi vejen for dig.

Se profil

Joan Carstensen Dantoft

Bremdal, Struer

Står du et sted i dit liv, hvor du mangler støtte? Jeg arbejder målrettet på, at vi sammen skaber balance i din krop med redskaber fra energiterapi og samtaleterapi. Jeg tager imod dig med ydmyghed, gode intentioner og ro.

Se profil

Helle Sofie Thorvøe

Aarhus N

Jeg tilbyder dig, hvad hjertet ønsker i min lille klinik, hvor jeg er klar med den ro og plads til at være dig igen. Jeg tilbyder mange behandlingsformer i min klinik. Af hjertet er du så meget velkommen, kærligst Helle

Se profil

Eva Raguse

Sønderborg

Jeg møder dig lige der hvor du er. Ved hjælp af de teknikker jeg har lært, kan jeg hjælpe dig og dit system i balance. Både psykisk og fysisk. Du vil blive mødt med masser af varme og omsorg på min hjertebriks.

Se profil

Fyn

Tippe Andersen

Rudkøbing

Jeg glæder mig til at se dig på Langeland til en lækker omgang energiterapi. Her smelter kinesisk medicin, indisk filosofi og ø-havets natur sammen. Derudover tilbyder jeg workshops, cirkler og yogaundervisning. Kig forbi!

Se profil

Mie Ravnholt

Odense

Gennem Holistiske energiterapeutiske behandlinger lindres symptomer og årsag til lidelse. Hos mig søger jeg at skabe rum for bevidst nærvær og herigennem at hjælpe dig med at finde tilbage i dig selv og balancen i livet.

Se profil

Dorte Jørgensen

Odense

Du er velkommen hos mig. Jeg glæder mig til at se dig. Med holistisk energiterapi vil dit system finde balance du kan li'. Gennem alternative former for terapi, kan vi sammen sætte dine blokeringer fri.

Se profil

Færøerne

Lý Ingibjørg Niclasen

Hoyvík

Vælkomin til holistiska energiterapi hjá mær. Viðgerðin er mild, effektiv og sett saman av ymiskum teknikkum. Eg vil fegin hjálpa tær at fáa tað betri, og gleði meg at taka ímóti tær í Lýsa.

Se profil

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.