Katerina Jermilova Knudsen

Christianshavn

Tilbage

Hej!

Her er en hjertevarm hilsen fra mig. Jeg hedder Katerina og har en lille hyggelig klinik, ‘HarmoniZonen’, på Christianshavn, hvor jeg tilbyder en behandling, som skaber ro og balance i hele dit system – såvel kroppen som sindet.

Jeg er uddannet Holistisk Energiterapeut, Zoneterapeut og Alternativ Baby & børne behandler. Mine energibehandlinger er sammensatte af teknikker inden for akupressur, zoneterapi, healing, EFT (emotionel freedom teknik), intuitiv tapping, meridianmassage, kranio sakral terapi og cupping.

Energiterapibehandlingerne er gode mod fysiske spændinger, kroniske sygdomme, ondt i kroppen, eksem, søvnproblemer, problemer med luftvejene, fordøjelsen, hormonelle problemer, træthed og flere forskellige ubalancer. Ud over de fysiske ubalancer kan jeg som Holistisk Energiterapeut også hjælpe dig med at skabe flow følelsesmæssigt og opløse de uforløste følelser, som kan være årsag til, at du har ondt i din krop.

Holistisk betyder, at man kigger på det hele menneske, hvor alt hænger sammen, og man kan ikke skelne kroppen, sjælen og psyken fra hinanden. På den måde får du ‘gødning’ på alle planer, så dit system naturligt kan helbrede sig selv. Under behandlingen tuner jeg ind på din energi og tilpasser behandlingen netop til DIG, hvor jeg følger min intuition og mærker, hvad din krop fortæller mig. Derfor er der ikke 2 behandlinger, der er ens. Mine sammensatte behandlinger varer 1,5 time, som er nødvendig for at kunne arbejde roligt og harmonisk med krop og sind, og med DIG i fokus.

Læs i min gæstebog, hvad mine klienter synes om mine behandlinger. Du kan læse mere om min hyggelige klinik ved at følge links til min Facebookside eller min hjemmeside.

❤️ Katerina

Katerina Jermilova Knudsen

HarmoniZonen
Wildersgade 23 A, st
1408 København K
Tlf: 61 36 37 18

Hjemmeside

Email