Katerina Jermilova Knudsen

København K

Tilbage

Kære kvinde

Her er en hjertevarm hilsen fra mig. Jeg hedder Katerina, og i mit hjertebarn ‘HarmoniZonen’, tilbyder Energizonebehandlinger, som vil skaber ro og balance i hele dit system – såvel kroppen som sindet- samt hjælper dig med at komme af med dine spændinger og ubehag. Udover behandlinger afholder jeg også workshops og kurser i selvhjælp, hvor jeg deler mine bedste holistiske teknikker inden for Zoneterapi og  Akupressur.

Jeg er uddannet Holistisk Energiterapeut, Zoneterapeut, Coach i Livsmestring, Mindfulness & Qi Gong instruktør. Mine energizonebehandlinger er sammensatte af teknikker inden for Akupressur, Zoneterapi, Healing, EFT (emotionel freedom teknik), Kranio sakral terapi og Cupping.

Energiterapibehandlingerne er gode mod fysiske spændinger, kroniske sygdomme, ondt i kroppen, eksem, søvnproblemer, problemer med luftvejene, fordøjelsen, hormonelle problemer, træthed, stress og flere forskellige ubalancer. Ud over de fysiske ubalancer kan jeg som Holistisk Energiterapeut også hjælpe dig med at skabe flow følelsesmæssigt og opløse de uforløste følelser, som kan være årsag til, at du har ondt i din krop. Du kan også bruge behandlingerne som en forebyggelse.

Holistisk betyder, at man kigger på det hele menneske, hvor alt hænger sammen, og man kan ikke skelne kroppen, sjælen og psyken fra hinanden. På den måde får du ‘gødning’ på alle planer, så dit system naturligt kan helbrede sig selv. Under behandlingen tuner jeg ind på din energi og tilpasser behandlingen netop til DIG, hvor jeg følger min intuition og mærker, hvad din krop fortæller mig. Derfor er der ikke 2 behandlinger, der er ens. Mine sammensatte behandlinger varer 1 time, og det er DIG der er i fokus.

Du kan læse mere om mig og mit virke på Hjemmeside og min Facebookside. Du er også hjertelig velkommen til at joine min lukkede facebookgruppe for kvinder “Balance for krop og sjæl”.

❤️ Katerina

Katerina Jermilova Knudsen

Life Mastery Academy v Susanne Wexø
Kompagnistræde 14 c, st. tv
1208 København K
Tlf: 61 36 37 18

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.