Holistiske energiterapeuter & mentorer

Sjælland & øerne

Caroline Grundtvig

Præstø

Velkommen til. Hos mig finder du kærlighed til nærvær, ord, og kreativitet. Jeg ved verden er et bedre sted når vi hver især står i vores lys. Derfor står jeg til rådighed for at hjælpe dig med at leve DIT bedste liv.

Se profil

Tanja Dalsgaard

Ringsted

Kæreste du ❤️ En energibehandling hos mig er aldrig ens. En behandling tager udgangspunkt i dig - i hele dig! Sammen finder vi ud af, hvad din krop og sind har brug for, for at leve det liv, du ønsker. Det hjælper jeg dig med.

Se profil

Simone Ahle

Stege

Jeg er helhjertet overbevist om, at du sidder med nøglen til din healing, både din fysiske, psykiske og sjælelige. Sommetider har vi brug for at der er en der guider den nøgle på plads, og det har jeg redskaberne til.

Se profil

Anita Krauw

Gadstrup

Ro og tryghed er kodeordene hos mig. Igennem mine sanselige behandlinger, vil du blive holdt støttet og næret i din krop og dit sind. Jeg skaber kontakt til de steder på og i din krop, der kalder på opmærksomhed og omsorg.

Se profil

Katja Bendix Nielsen

Gilleleje

Et holistisk menneskesyn tænker på "det hele menneske". Din krop ved allerede, hvad den har brug for - den fortæller dig det hele tiden. Jeg kan hjælpe dig og din krop tilbage i balance og skabe mere energi og flow. Kærligst, Katja

Se profil

Maria Richter

Tappernøje

Velkommen til Marias magiske univers. Jeg arbejder ud fra det hele menneske, både fysisk og psykisk. Hvert menneske er unikt og derfor er hver behandling sammensat udfra dine behov. ❤ Kærlig hilsen Maria

Se profil

Nanna Fortner

Ringsted

Smukke sjæl! Hej og VELKOMMEN! Tak for nysgerrigheden til hjertevejen ♡ Her er nøgleordene: kærlighed, varme, blidhed, ro, omfavnelse og nærvær. Et space der giver dig ro til at mærke dig selv og finde ind til din kerne.

Se profil

Michala Løfgren

Lyngby

Søger du mere balance fysisk og/eller psykisk? Jeg vil elske at støtte dig og din krop ved forskellige behandlingsmetoder og samtaler. Din krop er fuldstændig fantastisk og nogle kan vi have brug for lidt hjælp til at komme mere i balance ♡

Se profil

Cathrine Ejsing

Albertslund

Velkommen til Worthy Heartfulness- Awaken Nature. Jeg tilbyder behandlinger, hvor du bliver set og mødt lige der, hvor du er. De aller vigtigste nøgleord for mig er nærvær, ro, tillid og tryghed. At leve et liv fra hjertet.

Se profil

Martine Pedersen

Næstved

Hos mig er der ro, tryghed og varme, og jeg har ingen forventninger til dig. Du skal blot tage imod og nyde ❤️ Når du er klar til det, er der plads til at give slip i dit tempo, imens jeg kærligt støtter din krop til at genoprette balancen ❤️

Se profil

Jylland

Nanna Klüwer Hauge

Mårslet

En krop i balance. Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik i Mårslet. Jeg møder dig, hvor du er, og sammen finder vi frem til den behandling, der kan bringe din krop og/eller dit sind i mere balance. Jeg glæder mig til at møde dig.

Se profil

Vivi Højbjerg Kristensen

Esbjerg

Jeg brænder for at hjælpe dig, til at få et roligt og afbalanceret liv og til at følge dit hjerte. Jeg tilbyder en blid og kærlig energibehandling i et trygt rum, som bliver tilpasset netop det, du har brug for. Jeg glæder mig til at tage i mod dig.

Se profil

Helle Tindahl Viborg

Aars

Vi fortjener alle at lade vores magiske sjæl stråle, men negative handlemønstre sætter vores udstråling under en skæppe. Mine behandlinger hjælper dig med at løsne op i stagnationer, handlemønstre, smerter og lade dit lys stråle.

Se profil

Lisa Tholstrup

Allingåbro

Jeg ser det som min fornemmeste opgave er at møde dig fra hjertet, lige der, hvor du er i dit liv. Derfra skaber vi den unikke behandling, DU har brug for. Jeg mærker, hvad dit system har brug for. Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din vej.

Se profil

Nina Johannsdottir

Hjallerup

I mine behandlinger fokuserer jeg på at støtte din krop og psyke i at opnå balance, en balance som kan støtte dig i at få forbedret livskvalitet. Jeg er uddannet både sygeplejerske og Holistisk Energiterapeut & Mentor.

Se profil

Fyn

Louise Hermansen

Assens

Louise 🌻 Vestfyn 🌻 Holistisk Energiterapeut 🌻 Mit ønske er at støtte og nære dig i din proces. Om det kun er massage så vil jeg støtte og nære din krop til at mindske spændte muskler og mærke ro. 🌻

Se profil