Holistiske energiterapeuter & mentorer

Sjælland & øerne

Christa Jacobsen

Hundested

Jeg inviterer dig til at mærke din krop og dine følelser i trygge rammer. Jeg tilbyder dig en selvkærlig pause, hvor du kan lade op, trække vejret, og blive nænsomt hjulpet tilbage i balance.

Se profil

Kathrine Holten Lyster

København

Hvornår har du sidst følt dig forbundet til din krop? Jeg tror virkelig på, at du kan ændre din virkelighed, ved at kigge ind af, skabe forbindelse til dig selv og mærke det der fylder inde i dig.

Se profil

Rikke Klinge Dinesen

Haslev

Vi kan alle mærke så meget mere end vi tror, hvis blot vi tør. Så lad os forbinde os til vores kroppe, sætte kreativiteten fri, droppe skulle og burde og drysse mere glimmer på verden.

Se profil

Coco Antonia Evely Starleth

Kastrup

Sammen arbejder vi dybt på et fysisk- og mentalt niveau. Jeg hjælper dig med at forløse gamle traumer og skaber balance i din krop. Mit fokus er både på lindring af fysiske smerter og at styrke dit psykiske velvære.

Se profil

Line Halkjær

Præstø

Fokus på Ro, Krop og Ærlighed. Som behandler støtter jeg dig på vejen til at få bedre balance i din krop og i dit sind. Jeg er god til at mærke og lytte til din krops signaler – en ærlig og bæredygtig vej til lindring, klarhed, ro og større livsglæde.

Se profil

Janne Rothe Wollny

Rønne

Kære dig! Velkommen i mine hænder, hvor du kan modtage i ro og trygt give slip. Kom som du er, med hele dig, lige der hvor du er i livet. Sammen skaber vi et rum til din unikke Holistiskebehandling. Kærligst Janne

Se profil

Mette Sibbern

Mern

Står du et sted i livet hvor meget i dig er svært? Grib ud og lad mig hjælpe dig med at finde din ro og balance i dit sind og finde hjem i DIT hjerte ❤️ Hos mig er der plads til ALT det, der rumsterer i DIG - uden forventninger.

Se profil

Christina Holm

Glostrup

Velkommen til Blid Balance - mit holistiske univers. Et sted, hvor jeg med rolig og blid kropsterapi, kan skabe balance, flow og ny energi i din krop og dit sind. Jeg ser dig, lytter til din krop og støtter dig i at stå stærkt i dig.

Se profil

Line Sofie Bøtner Petersen

Kokkedal

Med en holistisk tilgang til kroppen kan vi sammen finde din vej ind i mere balance i krop og sind. Jeg ønsker at skabe fokus på dig og din krop gennem energiterapi og mentoring. Du er velkommen hos mig lige præcis som du er 🤍

Se profil

Gitte Schacht Bladsen

Jyderup

Drømmer du om ro og balance i din krop og i dit liv, vil det glæde mig at hjælpe dig på vej. Jeg sørger for dig - stunden vi har sammen er til dig. Du er meget velkommen til at læse mere om dine muligheder hos mig eller kontakte mig.

Se profil

Tanja Dalsgaard

Ringsted

Kæreste du ❤️ En energibehandling hos mig er aldrig ens. En behandling tager udgangspunkt i dig - i hele dig! Sammen finder vi ud af, hvad din krop og sind har brug for, for at leve det liv, du ønsker. Det hjælper jeg dig med.

Se profil

Katja Bendix Nielsen

Gilleleje

Et holistisk menneskesyn tænker på "det hele menneske". Din krop ved allerede, hvad den har brug for - den fortæller dig det hele tiden. Jeg kan hjælpe dig og din krop tilbage i balance og skabe mere energi og flow. Kærligst, Katja

Se profil

Maria Richter

Tappernøje

Velkommen til Marias magiske univers. Jeg arbejder ud fra det hele menneske, både fysisk og psykisk. Hvert menneske er unikt og derfor er hver behandling sammensat udfra dine behov. ❤ Kærlig hilsen Maria

Se profil

Nanna Fortner

Ringsted

Smukke sjæl! Hej og VELKOMMEN! Tak for nysgerrigheden til hjertevejen ♡ Her er nøgleordene: kærlighed, varme, blidhed, ro, omfavnelse og nærvær. Et space der giver dig ro til at mærke dig selv og finde ind til din kerne.

Se profil

Michala Løfgren

Lyngby

Søger du mere balance fysisk og/eller psykisk? Jeg vil elske at støtte dig og din krop ved forskellige behandlingsmetoder og samtaler. Din krop er fuldstændig fantastisk og nogle kan vi have brug for lidt hjælp til at komme mere i balance ♡

Se profil

Martine Pedersen

Næstved

Hos mig er der ro, tryghed og varme, og jeg har ingen forventninger til dig. Du skal blot tage imod og nyde ❤️ Når du er klar til det, er der plads til at give slip i dit tempo, imens jeg kærligt støtter din krop til at genoprette balancen ❤️

Se profil

Jylland

Camilla Samuelsen

Fjerritslev

Velkommen, smukke sjæl! Hos Prima Liv kan du blive smukkeseret både indeni og udenpå. For når du tager ejerskab for dig og dit indre, da vil dit lys skinne på resten af verden! ♥️

Se profil

Helle Liebergreen Johansen

Vejle

I en behandling ved mig tages der udgangspunkt i det hele menneske, da jeg er af den overbevisning at krop og sind hører sammen. Der er plads til hele dig og i trygge omgivelser finder vi frem til, hvorfor krop og sind larmer.

Se profil

Emma Thorning

Århus

Jeg brænder for at guide folk til at finde deres lys og finde sig til rette i deres hylster. Der hvor du kan mærke og navigere efter dine inderste ønsker og behov og ikke andres forventninger til dig.

Se profil

Nanna Werdelin Ravn

Vejen

Behandling fyldt med nærvær og ro, som støtter dig til skabe balance i krop og sind. Vi er alle unikke og det gælder om at lytte til sin inderside og bl.a. forstå ens mønstre. Jeg holder rummet og giver plads til dig, præcis der hvor du er i livet.

Se profil

Karoline Bach

Kolding

Jeg behandler kvinder, som føler uro, angst og stress. I et tæt samarbejde arbejder vi din krop i ro og dermed dit hoved. Vi arbejder på at skabe en forbindelse til din krop, så du kan mærke, hvad du skal, og hvor dine grænser går.

Se profil

Rikke Eline Lynggaard

Thisted

Velkommen til min Holistisk oase for kvinder i alle aldre, her er RO, BALANCE & VEJRTRÆKNING, nøgleordet. Jeg tager kærligt hånd om dig, uden at dømme eller fixe dig. - lytte til dig og dine behov, for kun du ved hvad du har brug for.

Se profil

Mette Stine Skjøtt

Christiansfeld

Min største drøm er, at hjælpe dig til det bedste liv. Om det er et liv uden smerter eller et liv uden uhensigtsmæssige handlemønstre. Sammen finder vi vejen mod dine mål og drømme, og den behandlingsform, der passer dig.

Se profil

Julie Høgsberg

Aalborg & Nibe

Kære du. Mit navn er Julie, og jeg holder til med min praksis/klinik i Aalborg og Nibe. Du er hjerteligt velkommen til at klikke her for mere info. Jeg håber, du finder, hvad du søger. Min overbevisning er, at du er uendeligt vigtig.

Se profil

Iben Vind Abildtrup

Alken

Hos Iben er kodeordet ro! Her hos mig kan du finde dyb ro - både mentalt og fysisk. Ro i dine tanker, ro i dit nervesystem, ro i dine forventninger til dig selv og til verden omkring dig. Ro i dit liv!

Se profil

Anniliva Høyer

Fredericia

Jeg tager udgangspunkt i hele dig. Behandlingen nærer alle sanser og inviterer til dyb ro og tryghed til at give slip på det du ikke har brug for mere. Du er velkommen med alt det du er, føler og tænker.

Se profil

Louise Yde

Randers nø

Hos Kære krop arbejdes der med unik holistisk kropsterapi. Næring for krop, sind og sjæl, tilpasset præcis dig, dine behov og ønsker. Læn dig blot tilbage og modtag den magi din krop og dit hjerte kalder på.

Se profil

Nanna Klüwer Hauge

Mårslet

En krop i balance. Jeg glæder mig til at tage imod dig i min klinik i Mårslet. Jeg møder dig, hvor du er, og sammen finder vi frem til den behandling, der kan bringe din krop og/eller dit sind i mere balance. Jeg glæder mig til at møde dig.

Se profil

Helle Tindahl Viborg

Aars

Vi fortjener alle at lade vores magiske sjæl stråle, men negative handlemønstre sætter vores udstråling under en skæppe. Mine behandlinger hjælper dig med at løsne op i stagnationer, handlemønstre, smerter og lade dit lys stråle.

Se profil

Lisa Tholstrup

Allingåbro

Jeg ser det som min fornemmeste opgave er at møde dig fra hjertet, lige der, hvor du er i dit liv. Derfra skaber vi den unikke behandling, DU har brug for. Jeg mærker, hvad dit system har brug for. Jeg glæder mig til at hjælpe dig på din vej.

Se profil

Nina Johannsdottir

Hjallerup

I mine behandlinger fokuserer jeg på at støtte din krop og psyke i at opnå balance, en balance som kan støtte dig i at få forbedret livskvalitet. Jeg er uddannet både sygeplejerske og Holistisk Energiterapeut & Mentor.

Se profil

Fyn

Thea Gormsen

Middelfart

Velkommen til stjerneklar energiterapi. Stedet hvor du vil lære dig selv bedre at kende og slippe fri af gamle mønstre og finde vej ind til dit sande jeg. Sammen går vi vejen og du vil føle du bryder fri og endelig begynder at leve det liv du drømmer om.

Se profil

Louise Hermansen

Assens

Louise 🌻 Vestfyn 🌻 Holistisk Energiterapeut 🌻 Mit ønske er at støtte og nære dig i din proces. Om det kun er massage så vil jeg støtte og nære din krop til at mindske spændte muskler og mærke ro. 🌻

Se profil

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.