Julie Høgsberg

Aalborg & Nibe

Tilbage

Velkommen her, kære sjæl.

Jeg er her for at formidle, agere kanal og derigennem guide dem, som finder vej til mig.

Min praksis består af behandlinger i holistisk kropsterapi samt mentoring og afholdelse af kvindecirkler og workshops indenfor feltet her i Nordjylland. Jeg skaber også visualiseringer og meditationer, som næsten altid indeholder et musisk aspekt. Det er en del af min måde at være i verden på, gennem musikken, og en stor del af min faglige baggrund som musiker og sangskriver, og derfor vil det til tider også skinne igennem her i min praksis, i eksempelvis cirkler og workshops.

Min overbevisning er, at du er uendeligt vigtig. Du er vigtig for verden og den helhed, vi befinder os i – både med os selv og med vores medmennesker. Derfor er din healing vigtig, men selvfølgelig kun hvis du føler dig kaldet til det. Og føler du dig kaldet, er min overbevisning, at du er klar.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at tjekke min hjemmeside ud eller kontakte mig på nedenstående mail for eventuelle spørgsmål. Ræk endelig ud – jeg står lige her og er klar til at tage imod dig.

Find mig på instagram @juliehoegsberg og følg med derinde, hvis du er interesseret i at følge med i min praksis og få glimt af mit hverdagsliv.

Julie Høgsberg

Nørregade 22a
9000 Aalborg
&
Sydemestergade 43
9240 Nibe
Tlf: 28 57 63 12

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.