Tippe Andersen

Rudkøbing

Tilbage

Velkommen til Kragholmvej ved Rudkøbing på Langeland. Her står jeg klar til at holde rum for dig med alt, hvad du kommer med.

Min rejse ind i den holistiske verden startede længe før, jeg tog uddannelsen hos Katrine Birk. Jeg har udforsket mig selv i verden gennem lange rejser, og mødt en masse spændende mennesker, der hver især har lært mig om livet, kroppen og det midt imellem. Tibetanske nonner i Himalaya, yogier og guruer i Indien, shamaner i Mexico og healere på alle tænkelige planer i Europa. Det er med mig i baggagen, og mine behandlinger er naturligt inspireret herfra også.

Jeg er vild med kroppe, og alt det, de fortæller os. Jeg vil gerne hjælpe dig med at lytte til og forstå din krop, for på den måde at komme i dybden med dit følelsesliv, dine stagnationer og ubalancer og få skabt fornyet glæde, velvære og ro.

Gennem samtale, kropsbehandling og guidede øvelser når vi ind til kernen af, hvad der skaber udfordringer i dit liv – fysisk som psykisk. Jeg arbejder med hele din krop på briksen med et stort mix af alt, hvad jeg kan – tilpasset lige præcis din krop.

En gang månedligt afholder jeg cirkel – ofte med en anden spaceholder. Det varierer mellem kvindecirkler, månecirkler og kirtan. Jeg tilbyder forskellige workshops som f.eks. egenomsorgsluksusdage, cyklusworkshop, forældrekurser i zoneterapi og akupressur til børn, aerial yoga-workshop med meget mere.

Jeg håber, du er blevet nysgerrig på mere. Du er meget velkommen – også selvom det “bare” er skulderen, der driller.

Kh Tippe

Tippe Andersen

Kragholmvej 40E
5900 Rudkøbing
Tlf: 20 99 68 50

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.