Stella Dea

Køge

Som Energiterapeut, arbejder jeg med alle kroppens energier. Alle de systemer af ren energi, som løber på kryds og tværs i kroppen. Men jeg benytter også al den healende energi som helt gratis og tilgængeligt, findes i naturen, i jorden, i universet, i sten og hvor vi ellers vil hente den fra.

Der er energi flydende frit i alle vores organer og i de væsker som løber i vores krop.
Energi findes mellem mennesker, i hvert menneske, i dyr og i forholdet mellem mennesker og dyr.
Alt hvad der har et liv, alt hvad der er foranderligt fra naturens hånd, indeholder energi.
Energi flyder mellem os og i os alle hele tiden.

Vi bruger helt naturligt, men ofte ubevidst, energi, når vi trøster vores børn. Vi aer på såret og puster på en usynlig skramme. Hvorfor gør vi det intuitivt? Fordi vores underbevidsthed og kroppe indeholder den gamle viden om energi. Om helbredende energi.

I mine Energiterapeutiske behandlinger arbejder jeg derfor med energier. Både ubevidst og meget bevidst. Jeg bruger min faglige viden og i høj grad min intuition. Noget af det jeg gør kan jeg forklare teoretisk og noget af det, aner jeg ikke hvorfor jeg gjorde.
I mine behandlinger, som er individuelt tilpasset hver enkelt klient, bruger jeg alle de teknikker og al den viden jeg har tilegnet mig gennem lange og korte uddannelser, små kurser, erfaringer og opsnappet viden.

Du kan for eksempel finde ting fra min uddannelse som Social pædagog, Rosen terapeut, Bevidsthedsberøringsterapeut, og en masse input af healing, clairvoyance, regressionsterapi, Bachs blomstermedicin, zoneterapi, akupressur, massage og meridianmassage.

Der vil løbende dukke mere op. Jeg er åben for alt, hvad der kan gavne mit arbejde, mig selv og mine klienter.

Stella Dea

Englegården
Nørre Boulevard 19, 1. tv
4600 Køge
tlf: 40173860

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.