Karen Venge

Ruds Vedby

Kære alle

Hjertelig velkommen her til mig. Og hjertelig velkommen til dig. ❤️

Holistisk energiterapi går ud på at mixe diverse alternative behandlingsformer, der tilpasses lige præcis dig. Min opfattelse af kroppen er, at følelsesmæssige blokeringer sætter sig som stagneret energi i kroppen, som forårsager problemer fysisk eller psykisk. Det kan behandles gennem f.eks. zoneterapi, kranio sakral terapi, meridianbanemassage, akupressur, EFT (emotional freedom teknicque), muskelmassage, cupping og healing. Alle teknikker er med til at løsne op for disse blokeringer, så du kan bevæge dig lettere gennem livet både fysisk og psykisk.

I mine behandlinger tager jeg udgangspunkt i, hvad der fylder mest for dig. Det kan være et konkret fysisk problem som ondt i ryggen. Det kan også være en stresset hverdag, en følelse af at være ufuldstændig som menneske eller at man simpelthen har lyst til et par timer KUN med fokus på dig.

Og når du træder ind ad døren hos mig, er alt ok. Virkelig ALT.

Jeg arbejder med bevidstgørelse og forståelse af dig selv og din krop/sind. Jeg forklarer i behandlingen undervejs, hvad jeg gør og hvorfor, hvilket ofte giver anledning til en fantastisk snak om, hvor man er på sin “livsvej”, hvorfor kroppen eller sindet “larmer”, hvad det skal fortælle dig, hvis du lytter efter, og hvad man kan gøre for at hjælpe og støtte kroppen/sindet i den rigtige retning.

Er du nysgerrig på yderligere, er du hjertelig velkommen til at kontakte mig. Også bare til en uforpligtende sludder om livet ❤️

De bedste hilsner, Karen

Karen Venge

Reerslevvej 50
4291 Ruds Vedby, Vestsjælland
Tlf: 29 76 20 29

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.