Pernille Møller Poulsen

København N

Det er min fineste mission at guide dig til et liv fra hjertet. Hvor du mærker og lytter til kroppens budskaber. Hvor du er i kontakt med dig selv og kan mærke, hvad dit hjerte længes efter. Så du frit kan være dig.

For du kan ikke kan regne svarene ud – selvom hovedet meget gerne vil tage styring og forsøge. Svarene bor indeni dig. Det er tid til at give slip på hovedet. Lytte til kroppen. Fjerne ubalancer og stagneret energi. Slippe frygten. Styrke intuitionen. Lade hjertet guide.

Måske er det en længere proces, men jeg er der til at støtte dig hele vejen. Jeg gør det via de allerbedste teknikker inden for coaching og energiterapi. For når kroppen er i balance, har du nemmere ved at mærke dig selv. Så kan kroppen og hjertet kommunikere tydeligt til dig. Mens jeg blidt guider dig til at skabe den forandring, som du længes efter.

Så jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen på Nørrebro. Når du kommer hos mig, har jeg skabt et trygt og roligt rum, hvor der ikke er noget rigtigt eller forkert. Men hvor jeg blidt guider dig til at vende energien indad og hjælper dig med at skabe balance og kontakt til dig selv. Det gør jeg med min ro, blidhed og stærke intuition.

Kærligst Pernille

Pernille Møller Poulsen

Ågade 130, 2. tv.
2200 København N
Tlf: 51 29 96 90

Hjemmeside

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.