Michala Sødequist

Gadstrup

Hej og velkommen til,

Som energibehandler har jeg oftest en masse kærligt på hjerte. Vi lever dog i en til tider ukærlig verden, med stress, jag, negativitet og dårlige tanker om os selv.

Og det er her, energibehandlingerne er kommet for at gøre en forskel for dig <3 Du behøver hverken stress, eller grimme tanker om dig, for du er super fin som du er. En energibehandling hos mig, tager udgangspunkt i at du er den bedste til at være dig – og ved at belyse din krops ubalance bliver du ikke kun klogere på dig selv, men også på livet.

Jeg elsker at give en anden måde at se livet på, som styrker dig og giver dig ro. Alle mine behandlinger er intuitivt formidlet fra mit hjerte til dig – og derfor arbejder jeg altid kun på det, som din krop er klar til at få arbejdet med.

Jeg elsker særligt Kranio Sakral Terapi (og har du en sød hesteven, behandler jeg også heste med bl.a. Kranio Sakral Terapi), men også zoneterapi, akupressur og cupping har jeg en stor kærlighed til. Ikke mindst er jeg dog utroligt fascineret over, hvad energiterapi kan – der er aldrig to behandlinger der er ens.

DU er helt utroligt velkommen i min klinik, i Snoldelev. Her er der masser af tid til dig, og til at finde ro. ♥

Jeg glæder mig til at hjælpe dig,

Mange skønne og dejlige tanker og hilsner,

Michala

Michala Sødequist

Nygårdsvænget 5
Snoldelev
4621 Gadstrup
Tlf: 21 80 33 97

Email

Følg mig på Instagram og
få tips og tricks til hjemmebehandling.